Заходи

ДП «Херсонстандартметрологія» запрошує на вебінар

 

З метою підтримки інформаційно-просвітницької кампанії Мінекономіки для підвищення рівня інформованості бізнесу щодо змін у сфері технічного регулювання ДП «Херсонстандартметрологія» запрошує взяти участь у роботі вебінару, який відбудеться 21 жовтня 2021 року.

Темою заходу стане: «Актуальні питання та їх практична реалізація у сфері метрології, стандартизації, оцінки відповідності, безпечності харчової продукції на Херсонщині. Технічні можливості  та сучасні інструменти взаємодії з бізнесом». Сам вебінар розпочнеться об 11.00, підключатися можна буде з 10.30.

Доповідачами заходу будуть представники керівної ланки ДП «Херсонстандартметрологія», які окрім іншого торкнуться питань практичної реалізації Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» в частині калібрування, санітарно-мікробіологічних досліджень води (зокрема якості води у виробничому процесі та життєдіяльності людини).

Учасники обговорять також:

- забезпеченість нормативними документами у сфері стандартизації;
- сучасні потреби бізнесу в сертифікації систем управління якістю;
- сучасні потреби бізнесу в сертифікації систем безпечністю харчових продуктів.

Питання можна буде поставити в режимі онлайн під час проведення вебінару, в чаті або надіслати їх заздалегідь на електронну адресу csm_market@i.ua.

Про свій намір взяти участь у вебінарі можна повідомити за телефонами: +38 (0552) 41 04 48; +38 (0552) 41 04 79; +38 050 642 8138.

Зареєструватись на участь у вебінарі Ви також можете на сайті комунікативної платформи з технічного регулювання в Україні.

Участь у заході безкоштовна.

Напишіть нам