Відео

11.01.2022
Новини підприємства
12.11.2021
Новини підприємства
19.10.2021
Новини Мінекономіки

В рамках інформаційної кампанії реформи шкільного харчування презентуємо роз’яснювальне відео про застосування системи НАССР в закладах освіти. Відео «НАССР у їдальнях закладів освіти» підготовлено за ініціативи Мінекономіки та підтримки Проєкту ЄС «Вдосконалення законодавства, контролю та поінформованості у сфері безпечності харчових продуктів, здоров’я та благополуччя тварин в Україні» – EU4SaferFood. Матеріал спростовує міфи про систему НАССР та допомагає створити покрокову стратегію запровадження цієї системи в будь-якому закладі освіти, враховуючи його специфіку та спосіб організації харчування. Відділ зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації Міністерства економіки України

Детальніше
08.10.2021
Новини підприємства
01.10.2021
Новини підприємства

З метою підтримки інформаційно-просвітницької кампанії Мінекономіки для підвищення рівня інформованості бізнесу щодо змін у сфері технічного регулювання днями у ДП «Львівстандартметрологія» відбувся вебінар, темою якого стало: «Технічне регулювання – ефективний механізм підвищення конкурентоздатності та економічного зростання для підприємств України». З привітальним словом до учасників заходу звернувся генеральний директор ДП «Львівстандартметрологія» Андрій Слюз, наголосивши, що після підписання Угоди про асоціацію з ЄС Україна прагне приєднатися до європейського співтовариства, тож цілком логічно, що «ми повинні гармонізувати свою систему технічного регулювання з європейською». Він також підкреслив, що сфера технічного регулювання вимагає сьогодні зміни філософії та ставлення до бізнесу, вироблення та дотримання таких технічних норм, які мають відповідати не лише міжнародним/європейським стандартам, але й бути екологічними, безпечними, стати підґрунтям сталого економічного…

Детальніше
05.02.2020
Відео

Як запобігають отруєнню в закладах громадського харчування? - тема програми "Великі перемовини" на телеканалі  "Перший Західний". Участь у програмі брала Роксоляна Шлюз - заступник генерального директора з питань оцінки відповідності ДП "Львівстандартметрологія"

Детальніше
18.11.2019
Відео

Про якість та безпечність дитячого одягу говорили у програмі "Добрий ранок" за участю начальника випробувальної лабораторії ДП "Львівстандартметрологія"  Уляни Галичанівської.

Детальніше
18.11.2019
Відео

Музей, якому немає поки що аналогів  - це Народний музей метрології та вимірювальної техніки, створений на громадських засадах при ДП "Львівстандартметрологія". Про цей музей детальніше можна переглянути у відеосюжеті на UA:Львів у програмі "Рожеві окуляри".

Детальніше
28.05.2019
Відео

23-25 травня 2019 р. у Львові за ініціативи Міністерства економічного розвитку і торгівлі України відбувся Міжнародний форум з питань технічного регулювання «Технічне регулювання для розвитку науки, освіти, бізнесу». Організатором заходу було ДП «Львівстандартметрологія». Захід зібрав понад 200 учасників: міжнародних експертів, представників державних підприємств, установ, організацій, бізнес-структур, асоціацій тощо. Метою проведення такого Форуму є забезпечення сталого розвитку науки, освіти, бізнесу завдяки впровадженню в Україні вимог міжнародного рівня, підвищення обізнаності українських науковців, фахівців і виробників щодо ролі технічного регулювання у важливих сферах нашого життя. Детальніше про те, як проходив Форум можна дізнатися з телесюжету новин на телеканалі "Перший Західний".

Детальніше
31.01.2019
Відео

Немасляне масло. Експерти зазначають: 70% усього вершкового на полицях наших супермаркетів - фальсифікат, бо виготовляють його не з молока, а з замінників. Як правильно обрати якісне масло та чим шкодить економія на цьому продуктові? Детальніше у сюжеті телеканалу "Правда тут".

Детальніше
Напишіть нам