Заходи

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У МІЖНАРОДНОМУ ФОРУМІ З ПИТАНЬ ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ!

23-25 травня 2019 р. у Львові за ініціативи Міністерства економічного розвитку і торгівлі України пройде Міжнародний форум з питань технічного регулювання «Технічне регулювання для розвитку науки, освіти, бізнесу».

Організатором заходу є ДП «Львівстандартметрологія». 

Планується, що захід збере понад 200 учасників: міжнародних експертів, представників державних підприємств, установ, організацій, бізнес-структур, асоціацій тощо.

Захід проводиться з метою забезпечення сталого розвитку науки, освіти, бізнесу завдяки впровадженню в Україні вимог міжнародного рівня, підвищення обізнаності українських науковців, фахівців і виробників щодо ролі технічного регулювання у важливих сферах нашого життя.
 

Місце проведення:

Міжнародний форум пройде на базі парк-готелю «Древній Град» за адресою:
7-й км Київської траси, Львів, Львівська обл. Пустомитівський р-н.


Дні та години роботи Форуму:

- 23 травня - 24 травня о 08:30 - 09:00 (реєстрація учасників) - 18:00.


Враховуючи значення питань в сфері технічного регулювання, пропонуємо Вам взяти участь у висвітленні цього заходу міжнародного рівня.

На форуму запланована виставка-експозиція товарів/робіт/послуг підприємств- виробників Львівського регіону.

Після закінчення офіційної частини відкриття Форуму буде проведено брифінг для ЗМІ за участю керівництва області та міста, організаторів Форуму та керівників провідних підприємств нашого регіону.

З урахуванням великого інтересу до цього заходу, в тому числі з боку зарубіжних ЗМІ, просимо вас завчасно пройти акредитацію.

ПРОГРАМА ФОРУМУ

Контактна особа для акредитації ЗМІ:
Ірина Гальцова, 0967544391, iragalcova33@remove-this.gmail.com

Напишіть нам