Відео

22.01.2019
Відео

У програмі «Рожеві окуляри» транслювався сюжет щодо якості питної води. Начальник випробувальної лабораторії ДП «Львівстандартметрологія» Роксоляна Шлюз надала корисні для споживачів відповіді на такі питання: як правильно зробити забір води для аналізу; за якими показниками перевіряють питну воду; чи всі фільтри якісно очищують воду; чи завжди якісна бутильована вода тощо. Фахівці випробувальної лабораторії досліджували зразки водопровідної та артезіанської питної води на твердість. Детальніше про результати випробувань у сюжеті.

Детальніше
09.11.2018
Відео

У Всесвітній день якості вчимося обирати якісні дитячі іграшки. На що треба звертати увагу першочергово? Детальніше про питання якості та безпечності  дитячих іграшок у програмі "Добрий ранок" на телеканалі "Львів" за участю начальника випробувальної лабораторії ДП "Львівстандартметрологія" Роксоляни Шлюз.

Детальніше
05.10.2018
Відео

У випробувальній лабораторії ДП "Львівстандартметрологія" досліджували підгузки, які були в бебі-боксах для новонароджених. Фахівці лабораторії прокоментували результати, здійснених випробувань підгузків. Детальніше у сюжеті телеканалу "Перший Західний",   у рубриці "ОЧІ".

Детальніше
11.07.2018
Відео

Кавуни у липні: ризик чи насолода? - досліджували журналісти телеканалу "НТА" разом з фахівцями випробувальної лабораторії ДП "Львівстандартметрологія". Результати випробувань у новинах на телеканалі "НТА".

Детальніше
Напишіть нам