Новини підприємства

Провідні промислові компанії України сертифікуються в ДП «Львівстандартметрологія»


Цими днями органом з сертифікації систем менеджменту ДП “Львівстандартметрологія” було видано сертифікати на систему управління якістю (ДСТУ ISO 9001:2015), систему енергетичного менеджменту (ДСТУ ISO 50001:2020), а також на систему управління безпекою ланцюга постачання (ДСТУ ISO 28000:2008) одному з лідерів промисловості нашого краю – ТзОВ “Західнадрасервіс”.

Група компаній “Західнадрасервіс” створена у 2014 році і займається розвідкою, бурінням та видобутком нафти і природного газу на теренах Західної України. Група об’єднує сім сервісних та видобувних компаній, які володіють правом на дослідно-промислову розробку родовищ нафти і природного газу на ліцензійних ділянках Західного регіону України. Постійно інвестуючи в розвідку та дослідно-промислову розробку нових родовищ вуглеводнів, члени групи намагаються зробити вагомий внесок в розвиток нафтогазового комплексу та енергонезалежності України.

Основними цілями діяльності ТзОВ “Західнадрасервіс” є досягнення максимальної операційної ефективності, впровадження сучасних екологічно чистих технологій, а також підтримання високого рівня промислової безпеки та соціальної відповідальності. Саме цим зумовлене прагнення керівництва підприємства впровадити в його діяльність найсучасніші методи менеджменту, які дають можливість для подальшого прискореного розвитку організації, дозволяють організувати ефективне управління ризиками для здоров’я працівників, а також допомагають досягнути конкурентних переваг на ринку.

Детальнішу інформацію та консультацію щодо здійснення сертифікації систем управління можна отримати:

м. Львів, вул. Князя Романа, 38, відділ оцінки відповідності і якості ДП «Львівстандартметрологія».

Тел. (032) 261-40-44.

E-mail: inettabs@gmail.com.

Співпраця з нами – гарантія якості та вимога часу!

Напишіть нам