Новини підприємства

Співпраця з Держпродспоживслужбою – визнання високого фахового рівня лабораторії ДП «Львівстандартметрологія»


Одними з постійних замовників випробувальної лабораторії ДП «Львівстандартметрологія» є головні управління Держпродспоживслужби у Львівській, Чернівецькій та Черкаській областях. Те, що територіальні органи Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів замовляють перевірку саме в наших фахівців, свідчить про довіру державних служб до випробувальної лабораторії ДП «Львівстандартметрологія» та високий рівень компетентності спеціалістів нашого підприємства.

На замовлення територіальних підрозділів Держпродспоживслужби фахівці ДП «Львівстандартметрологія» проводять незалежну експертизу (випробовування) в ході здійснення державного нагляду (контролю) за дотриманням законодавства про захист прав споживачів та державного ринкового нагляду.

В рамках співпраці спеціалісти нашої випробувальної лабораторії проводять випробовування електропобутового, технологічного обладнання, медичної техніки, світлотехнічної продукції, обладнання інформаційних технологій за показниками електробезпеки, параметрами електромагнітної сумісності та впливу механічних та кліматичних факторів, а також випробування складу і чистоти мийних засобів та іграшок.

За детальнішою інформацією звертайтеся у випробувальну лабораторію ДП «Львівстандартметрологія»:

м. Львів, вул. Заводська,26.

Тел. (032) 298-65-80.

E-mail: semestav52@gmail.com.

Співпраця з нами – гарантія якості та вимога часу!

Напишіть нам