Відомо, що запорукою конкурентної продукції є якісна сировина. Прибутковість та рентабельність сільськогосподарських підприємств, комбінатів хлібопродуктів, підприємств, що спеціалізуються на виготовленні хлібобулочних та макаронних виробів, залежить від показників якості зерна, одним з яких є число падіння. Число падіння – базовий критерій для розподілу зібраного врожаю на класи та індикатор ціни. Він залежить від погодних умов під час дозрівання та збору врожаю, правильного його зберігання та переробки. Даний показник контролюється за допомогою приладів для визначення числа падіння (ПЧП). Впевнитись в достовірності результатів вимірювання ПЧП допоможуть фахівці ДП «Львівстандартметрологія», які проведуть контроль метрологічних характеристик за стандартизованою методикою ДСТУ 7366:2013 з використанням сертифікованих зразків числа падіння зерна. Ми також здійснюємо повірку ваг та вагових дозаторів, вагових вологомірів, пурок, мір місткості; контроль метрологічних характеристик…
Детальніше