До відома споживачів

ДІЗНАЙСЯ, ЯКУ ВОДУ ТИ СПОЖИВАЄШ!

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, причина приблизно 80% усіх захворювань пов'язана з якістю питної води. Внаслідок споживання неякісної питної води кожного року близько 25% населення, особливо дитячого, піддаються ризику захворювань.

Питна вода - це вода, яка придатна для вживання людиною і відповідає встановленим нормам якості. Якісна питна вода не повинна мати шкідливих для людини речовин і повинна містити корисні мінерали для нормальної життєдіяльності організму.

Питна вода має відповідати гігієнічним нормативам за мікробіологічними, органолептичними, фізико-хімічними показниками. Основними забруднювачами води в криницях є продукти розпаду органічних речовин, а саме амоній, нітрити, нітрати.

Перевірити якість питної води можна у лабораторії ДП «Львівстандартметрологія». Лабораторія випробувань пропонує фізичним і юридичним особам послугу з проведення аналізу питної води з наданням Протоколу випробування. Досвідчені фахівці швидко та якісно проведуть необхідні дослідження.

За детальнішою інформацією звертайтеся за адресою:
м. Львів, вул. Заводська, 26, тел. (032) 298-67-94

Напишіть нам