Новини підприємства

Запрошуємо до співпраці організації та підприємства усіх форм власності!

Що потрібно для виготовлення смачних та корисних продуктів харчування? Звичайно, що якісна сировина, дотримання технології виготовлення та точність у визначенні потрібної кількості та пропорцій складників. Гарантією дотримання пропорцій складників є точність засобів вимірювальної техніки, які застосовуються в технологічному процесі. Саме це може гарантувати ДП "Львівстандартметрологія". Наше підприємство має багаторічний досвід та надає якісні послуги з:

-  повірки ваг та вагових дозаторів, мір місткості, мірників;

- контролю метрологічних характеристик: приладів визначення числа падіння ПЧП, вимірювачів деформації клейковини ВДК;

- контролю точнісних характеристиквипробувального обладнання: сита лабораторні, центрифуги, прилади для визначення пористості хлібобулочних виробів тощо.

Постійними нашими замовниками послуг є відомі виробники: ПрАТ "Концерн Хлібпром", ТзОВ "Барком", УАСП  у формі ТзОВ "Галка ЛТД", ТзОВ "Віденська кава", ПАТ фабрика "Світоч", ТОВ "Біскотті", ТОВ СУІП " Дольчі Фантазії",ТзОВ "НВП "Гетьман", ПрАТ  "Львівський лікеро-горілчаний завод", ПП "Оліяр" та багато інших.

Якщо хочете бути впевненими в точності засобів вимірювальної техніки та обладнання, які використовуєте в технологічному процесі, покращити якість своєї продукції та підвищити попит на неї, звертайтеся за адресою:

м. Львів, вул. Софії Яблонської (колишня Заводська), 26

тел. 298-67-90, 298-67-92

geom.lviv@gmail.com

 Співпраця з нами гарантія якості та вимога часу!

Напишіть нам