Новини підприємства

До уваги керівників підприємств та лабораторій!

         ДП «Львівстандартметрологія» здійснює роботи з добровільного оцінювання систем керування вимірюваннями згідно ДСТУ ISO 10012:2005 «Системи керування вимірюваннями. Вимоги до процесів вимірювання та вимірювального обладнання» та СОУ 43.01-04725912-001:2016 «Порядок добровільного оцінювання систем керування вимірюваннями. Загальні вимоги та порядок проведення». Оцінювання систем керування вимірюваннями в лабораторіях проводять з метою встановлення та документального підтвердження її технічної компетентності при проведенні певних вимірювань.

         На підставі наявної галузі вимірювальних можливостей та компетентності у проведенні вимірювань суб’єктам господарювання видається «Свідоцтво про відповідність системи керування вимірюваннями». Це документальне свідчення того, що підрозділи суб’єктів господарювання, які виконують вимірювання, незалежні від замовників, що використовують результати вимірювань, а також мають відповідну систему керування вимірюваннями, технічно компетентні та здатні отримувати достовірні результати вимірювань. З початку року відділом було проведено оцінювання систем керування вимірюваннями у 100 вимірювальних лабораторіях підприємств м. Львова та Львівської області, а також у підприємствах Закарпатської, Волинської та Тернопільської областей згідно вимог СОУ 43.01-04725912-001:2016 «Порядок добровільного оцінювання систем керування вимірюваннями. Загальні вимоги та порядок проведення».

         Також відділом проводяться моніторинги фактичної відповідності систем керування вимірювань з метою забезпечення упевненості в тому, що вимірювальні лабораторії впродовж дії Свідоцтва про відповідність системи керування вимірювань постійно забезпечують відповідність вимогам, що ставились до неї під час оцінювання. Моніторинг фактичної відповідності систем керування вимірюваннями з початку року було проведено у 50-и вимірювальних лабораторіях згідно вимог СОУ  43.01-04725912-001:2016.

         Крім цього відділ видає довідки для отримання ліцензії МОЗ України на право проведення медичної та стоматологічної практики для ФОП та медичних установ.

         З питань оцінки систем керування вимірюваннями ВЛ та видачі довідок звертатись за адресою:

м. Львів, вул. Метрологічна, 12

тел. 237-14-11

e-mail:viddil36@remove-this.ukr.net

         Співпраця з нами гарантія якості та вимога часу!

Напишіть нам