Новини підприємства

Будьте впевнені у якості харчової продукції!

В умовах науково-технічного процесу і загострення конкурентної боротьби великого значення набуває рівень якості продукції. Під рівнем якості продукції розуміють її споживчі властивості, тобто здатність задовольняти потреби споживача (технічні, ергономічні, економічні, екологічні, естетичні тощо).

Організація якісного та безпечного харчування є важливою ланкою в збереженні та зміцненні здоров’я дітей та дорослих. Саме якість і безпека страв є першочерговими критеріями, тому установи та заклади, які організовують харчування, повинні здійснювати періодичні випробування продукції та страв.

Аналіз результатів органолептичного, фізико-хімічного та бактеріального контролю допоможе підприємству забезпечити належний рівень якості продуктів та визначити шляхи до надання послуг, безпечних для життя і здоров’я споживачів.

Багато закладів громадського харчування Львова постійно здійснюють такий контроль у випробувальній лабораторії ДП «Львівстандартметрологія», серед яких: Кондитерка на Лемківській, Мазох, Львівські пляцки, Тікірамен, Tartufo Trattoria, Томатіна Львів, Школа вільних та небайдужих.

Запрошуємо до співпраці кафе, ресторани, їдальні та інші заклади з метою впевненості у якості вашої продукції.
   
За детальнішою інформацією щодо випробувань харчової продукції та готових страв звертайтеся у випробувальну лабораторію ДП «Львівстандартметрологія»:

м. Львів, вул.Заводська, 26
тел.
(032) 298-65-80
E-mail: semestav52@gmail.com.

Співпраця з нами – гарантія якості та вимога часу!

Напишіть нам