Новини підприємства

Нагадуємо споживачам про своєчасну повірку електролічильників!

В сучасних умовах режиму тотальної економії електроенергії актуальним є питання отримання достовірної інформації щодо кількості виробленої, переданої, розподіленої та спожитої електроенергії. її потужності на оптовому і роздрібному ринках.

Згідно з Правилами роздрібного ринку електричної енергії для її комерційного обліку мають використовуватись прилади обліку електричної енергії, які відповідають вимогам Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» та Кодексу комерційного обліку електричної енергіїї, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 04.06.2015 р. № 374 та відносяться до категорії законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки і підлягають періодичній повірці.

Періодична повірка лічильників електроенергії, що перебувають в експлуатації, обов'язково проводиться після закінчення міжповірочного інтервалу, який встановлено наказом Мінекономрозвитку України від 13.10.2016 р. № 1747, та залежить від їх типу і класу. Періодична повірка, обслуговування та ремонт (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж) засобів вимірювальної техніки (далі - ЗВТ). результати вимірювань яких використовуються для здійснення розрахунків за спожиту для побутових потреб електричну енергію, що є власністю фізичних осіб, спільною власністю співвласників багатоквартирного будинку, здійснюються за рахунок суб’єктів господарювання, що надають послуги з електропостачання. Відповідальність за своєчасність проведення періодичної повірки таких ЗВТ покладається на суб’єктів господарювання, що надають послуги з електропостачання. Тому запрошуємо власників лічильників електричної енергії до співпраці!Вам необхідно звернутися до спеціалістів ДП «Львівстандартметрологія» з заявою щодо проведення-експертної повірки лічильника електричної енергії. І Ви будете достовірно знати скільки споживаєте електроенергії, за що конкретно платите, і будете впевнені, що не переплачуєте жодної копійки власних коштів. А ми у свою чергу гарантуємо якість, своєчасність надання послуги та достовірність результатів повірки.

За детальнішою інформацією звертайтеся:

Відділ повірки та калібрування ЗВТ електричних величин ДП «Львівстандартметрологія»

м. Львів, вул. Метрологічна, 12

тел:(032)237-14-09

е-mail: radio.zvt@gmail.com

Співпраця з нами - гарантія якості та вимога часу!

Напишіть нам