Новини підприємства

Якщо Ви хочете бути впевнені у справності медичних приладів та обладнення, тоді Вам до нас!

Охорона здоров’я сьогодні активно розвивається та видозмінюється. Збільшується кількість медичних закладів, стрімко розширюється асортимент медичних послуг, росте їх якість, оновлюється медичне обладнання...

Охорона здоров’я сьогодні активно розвивається та видозмінюється. Збільшується кількість медичних закладів, стрімко розширюється асортимент медичних послуг, росте їх якість, оновлюється медичне обладнання. Конкурентна боротьба на ринку медичних послуг пропонує широкий асортимент вибору клінік, лабораторій, оптик, косметичних салонів та методів діагностування та лікуваня.         

На якість медичних послуг впливає багато факторів.  Зокрема, якісна та швидка діагностика, яка виконується за допомогою широкого спектру різноманітних технічних засобів медичного призначення, таких як, надсучасні аналізатори, поршневі та піпеткові дозатори, центрифуги, вимірювачі артеріального тиску, медичні термометри та інше. Всі ці технічні засоби медичного призначення мають високу точність вимірювання та  потребують періодичного контролю метрологічних та технічних характеристик.

Фахівці відділу повірки та калібрування ЗВТ геометричних і механічних величин проводять повірку законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки медичного призначення та контроль технічних характеристик  іншого медичного обладнання.

Надання таких послуг суб’єктам господарювання, що провадять свою діяльність у сфері медицини здійснюється як на робочих місцях нашого підприємства, так і безпосередньо на місці експлуатації технічних засобів медичного обладнання в найкоротший термін та  зручний для їх власника час.

 

За детальнішою інформацією звертайтеся у відділ повірки та калібрування ЗВТ геометричних та механічних величин:

м. Львів, вул. Заводська, 26

тел. (032) 298-67-92; (032) 298-67-90

E-mail: geom.lviv@gmail.com.

Співпраця з нами – гарантія якості та вимога часу!

Напишіть нам