Новини підприємства

Виробникам продукції легкої промисловості!

 

Однією з найважливіших галузей промисловості України є легка. І одне з головних місць в цьому секторі економіки займає виробництво текстильного волокна. Важко переоцінити значення текстилю і текстильного волокна в сучасному житті людини.

Воно міцно вплелося у всі сфери життя людини. Ми ж не можемо обійтися без одягу і предметів домашнього побуту. Медицина не може обійтися без багатьох виробів текстильного виробництва. Машинобудування широко застосовує текстильне волокно в різних механізмах, пристроях, вузлах і деталях. Без волокна ми позбавилися б електропостачання, електроніка не змогла б діяти без нього.

Текстильна промисловість - одна з найбільш розвинених видів промисловості України. Крім всім звичних натуральних матеріалів безперервно створюються нові, більш міцні і довговічні.

Особливе місце в текстильній промисловості займають пряжа і текстильні нитки. Їх значення складно переоцінити, оскільки вони використовуються не тільки для рукоділля, але і для професійних цілей.

Перед підприємствами-виробниками стоїть питання про підвищення якості продукції, щоб зберегти свою конкурентоздатність. Крім того, важливу роль грає безперервне зростання широти і глибини асортименту. Все це зумовлене масовим проникненням на ринок ниток і пряжі зарубіжних виробників. Тому на даному етапі контроль за продукцією, що виготовляється, повинен проводитися максимально якісно.

Випробувальна лабораторія ДП «Львівстандартметрологія» проводить випробування виробів легкої промисловості та засобів індивідуального захисту (одяг, комплектуючі матеріали)!

На що слід звернути увагу!

При виборі домашнього текстилю зверніть увагу на якість барвника. Яскраві рушники, постільну білизну та інші речі перед пранням варто перевірити на предмет стійкості кольору.

Не менш важливо перевіряти якість пошиву виробів. Якщо на елементах текстилю є потоншені ділянки, стирчать нитки, шви криві та погано прострочені, це вказує на недобросовісність виробника.

За більш детальною інформацією звертайтеся у випробувальну лабораторію ДП «Львівстандартметрологія»:

м. Львів, вул. Заводська, 26
тел. (032) 298-65-80
E-mail: semestav52@gmail.com.

Співпраця з нами - гарантія якості та вимога часу!

Напишіть нам