Новини підприємства

ДП «Львівстандартметрологія» візьме участь у семінарі «Вимірювання та випробування у дослідних лабораторіях»

 

Начальник відділу повірки та калібрування засобів вимірювальної техніки геометричних та механічних величин ДП «Львівстандартметрологія» Ігор Юськевич виступить з доповіддю на науково-практичному семінарі «Вимірювання та випробування у дослідних лабораторіях», який відбудеться 15 вересня 2022 року на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Захід стартує об 11.00 у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності у 217 аудиторії. У своїй доповіді представник ДП «Львівстандартметрологія» Ігор Юськевич торкнеться питань вимірювання у сфері та поза сферою законодавчо регульованої метрології та діяльності дослідних лабораторій в умовах нового законодавства.

З повною програмою проведення науково-практичного семінару «Вимірювання та випробування у дослідних лабораторіях» можна ознайомитися за цим посиланням.

Підключитися до семінару на платформі ZOOM можна за цим посиланням (ідентифікатор конференції: 688 533 9953; код доступу: 2022).

Контактнa особa: Павло Пастухов, науковий співробітник науково-дослідної лабораторії пожежної безпеки ЛДУБЖД, к.т.н. Контактний телефон: +38 (097) 562-76-77; Email: pastuhov@ukr.net.

Напишіть нам