Новини підприємства

Як переконатися у безпечності косметики, яку Ви використовуєте?

 

В сучасному світі ми і жодного дня не можемо уявити без косметичних засобів - мила, шампунів, кремів, гелів, адже застосовуємо їх безпосередньо для догляду за шкірою нашого обличчя та тіла. Тому дуже важливо, щоб саме ця продукція відповідала вимогам безпеки.

Безпека косметичних засобів залежить від складу, якості сировини, технологічного процесу отримання, умов зберігання і продажу, умов споживання.

Вимоги до косметичних засобів на ринку України та введення їх в обіг встановлені в Технічному регламенті на косметичну продукцію, який мав набрати чинності у серпні 2022 року. Проте уряд ухвалив рішення відтермінувати набрання чинності Технічного регламенту на косметичну продукцію до 3 серпня 2024 року та запровадити перехідний період для операторів ринку косметичної продукції до 3 серпня 2026 року (Постанова Кабінету Міністрів України від 26 липня 2022 року № 833).

Для підтвердження безпечності косметичної продукції оператори ринку можуть провести сертифікацію та випробування.

Орган з оцінки відповідності ДП “Львівстандартметрологія” уповноважеий на виконання робіт з оцінки відповідності на косметичну продукцію відповідно до вимог ДСТУ  ISO/IEC 17065.

Для проведення сертифікації та випробовувань, а також за додатковою інформацією просимо звертатись:

Відділ оцінки відповідності та якості ДП «Львівстандартметрологія»:

м. Львів, вул. Князя Романа, 38

тел. (032) 261-61-83; (032) 261-40-44

E-mail: inettabs@gmail.com.

Випробувальна лабораторія ДП «Львівстандартметрологія»:

м. Львів, вул. Заводська, 26

тел. (032) 298-65-80

E-mail: semestav52@gmail.com.

Співпраця з нами - гарантія якості та вимога часу!

Напишіть нам