Новини підприємства

Запрошуємо підприємства долучитися до програми розвитку бізнесу в нашому регіоні!

 

ДП “Львівстандартметрологія” приймає активну участь в реалізації Програми підтримки бізнесу у Львівській області в період воєнного стану, в межах якої провадиться ваучерна підтримка мікро- та малих підприємств для проведення робіт з оцінки відповідності, сертифікації продукції, послуг та систем управління. Зараз нагодою отримати фінансову допомогу в розмірі до 70 відсотків коштів, витрачених на отримання послуг, які надаються ДП Львівстандартметрологія, вже скористались 7 наших замовників.

Для отримання ваучерів Вам необхідно подати в ДП «Львівстандартметрологія» заявку на проведення робіт з оцінки відповідності або сертифікації продукції, послуг чи систем управління, та отримати від нас комерційну пропозицію, в якій зазначається опис та вартість робіт, що будуть виконані за даною заявкою. Надалі підприємствам, які отримали від нас комерційну пропозицію, слід звернутись до департаменту економічної політики Львівської обласної військової адміністрації, де вони будуть зареєстровані як учасники програми ваучерної підтримки бізнесу.

Документи, надані зареєстрованим учасникам, розглядаються експертною комісією, яка затверджується наказом начальника Львівської обласної військової адміністрації. Після прийняття нею позитивного рішення Департамент економічної політики впродовж 10 робочих днів надсилає підприємству витяг з протоколу засідання експертної комісії (ваучер) – право на відшкодування до 70% вартості робіт і послуг, зазначених в комерційній пропозиції ДП «Львівстандартметрологія».

Упродовж 2 (двох) місяців від дня отримання ваучера підприємство повинне звернутися до Департаменту економічної політики Львівської обласної військової адміністрації із заявою для отримання відшкодування ваучера у розмірі до 70% його вартості.

Разом із заявою для отримання відшкодування, підприємство повинне подати до департаменту економічної політики документи, які підтверджують належне виконання робіт чи надання послуг, а саме:

1. Договір на виконання робіт з ДП «Львівстандартметрологія».
2. Документ, який підтверджує виконання договору (акт приймання-передачі виконаних робіт чи наданих послуг).
3. Документ, який підтверджує 100% здійснення оплати за договором на виконання робіт з ДП «Львівстандартметрологія» (банківська виписка, платіжне доручення тощо).
4. Копію отриманого сертифікату(-тів).

Експертна комісія не пізніше ніж через 3 (три) місяці від дня прийняття рішення щодо надання ваучерів проводить засідання для розгляду документів підприємств, які звернулись із заявами на отримання відшкодування коштів. На засіданні комісія перевіряє надані документи та приймає рішення щодо можливості відшкодування 70% вартості робіт і послуг, які були надані підприємству з боку ДП «Львівстандартметрологія». Після цього Департамент економічної політики Львівської обласної державної адміністрації укладає договір із суб’єктом господарювання про відшкодування (надання безповоротної фінансової допомоги) із зазначенням конкретної суми. Надалі впродовж 3 (трьох) банківських днів від дати одержання фінансування департамент економічної політики Львівської обласної військової адміністрації перераховує на розрахунковий рахунок підприємства суму відшкодування, визначену в договорі.

Як бачимо, процедура відшкодування коштів, витрачених підприємствами на проведення робіт з оцінки відповідності або сертифікації продукції, послуг та систем управління в ДП «Львівстандартметрологія», є достатньо простою і не вимагає у підприємств значних затрат часу та зусиль. Тож ще раз запрошуємо підприємства Львівщини скористатись можливістю прийняти участь у державній програмі, спрямованій на подальший розвиток бізнесу в нашому регіоні.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся:

Відділ оцінки відповідності і якості ДП «Львівстандартметрологія»
м. Львів, вул. Князя Романа, 38, каб. 303
тел: (067) 670-83-52; (032) 261-40-44
e-mail: inettabs@gmail.com.

Співпраця з нами - гарантія якості та вимога часу!

Напишіть нам