Новини підприємства

Запрошуємо підприємства, організації та фізичних осіб до співпраці!


При виготовленні продукції, виконанні робіт та наданні послуг в сучасному світі все більше застосовуються засоби вимірювальної техніки, за допомогою яких здійснюється постійний контроль якості виготовлення продукції, виконання робіт або надання послуг. Своєю чергою для підтвердження відповідності встановленим вимогам ці засоби вимірювальної техніки потребують періодичної повірки (контролю метрологічних характеристик).

Підсумки діяльності метрологічних підрозділів ДП «Львівстандартметрологія» за 2021 рік у порівнянні у попереднім роком продемонстрували ріст на 9,8% кількості повірених засобів вимірювальної техніки.

Це говорить не тільки про системну та наполегливу роботу колективу підприємства в бажанні досягнути  найкращих результатів його діяльності, але й про свідомість та бажання суб’єктів господарювання покращувати якість своєї продукції, виконання робіт та надання послуг.

Наші послуги скеровані на те, щоб допомагати підвищувати ефективність Вашої діяльності!

Всі роботи з  повірки засобів вимірювальної техніки виконуються кваліфікованими фахівцями з багаторічним досвідом роботи на сучасному обладнанні та у відповідності до вимог нормативних документів.

Точність та якість гарантуємо!

Детальнішу інформацію та консультацію щодо отримання метрологічних послуг можна отримати у відділі обслуговування замовників ДП «Львівстандартметрологія»:

Україна, 79005, м. Львів, вул. Князя Романа, 38, к.111

тел. (032) 261-69-44; 067-672-30-75

E-mail: oz.lvivstandard@gmail.com.

Співпраця з нами – гарантія якості та вимога часу!
 

Напишіть нам