Новини підприємства

Доведіть клієнту, що Ваші товари та послуги відповідають найвищим стандартам якості

 

Якщо Ви ще сумніваєтеся, чи потрібні нормативні документи на продукцію, яку виготовляє Ваше підприємство, то чітку відповідь на це питання дають статті Господарського Кодексу України: у сфері господарювання застосовуються технічні регламенти, стандарти, кодекси усталеної практики та технічні умови; а якість товарів, що поставляються, повинна відповідати стандартам, технічним умовам (у разі наявності), іншій технічній документації, яка встановлює вимоги до їх якості, або зразкам (еталонам), якщо сторони не визначать у договорі більш високі вимоги до якості товарів.

Відтак, аби Ваші клієнти були впевнені у авторитетному підтверджені якості Ваших товарів чи послуг, звертайтеся до фахівців ДП «Львівстандартметрологія». Вони допоможуть правильно підібрати стандарти на продукцію та послуги та отримати їхні офіційні копії. Також наші висококваліфіковані спеціалісти допоможуть Вам внести технічні умови  (ТУ) на всі види продукції до Головного фонду технічних умов України та бази даних «ТУ України».

З набуттям чинності Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» розробка технічних умов та змін до ТУ здійснюється виключно державною мовою.

Окрім цього, слід пам’ятати, що технічні умови, внесені до бази даних  «Технічні умови України», повинні переглядатися не рідше одного разу на 5 років. У разі прийняття нормативно-правових актів, стандартів та інших нормативних документів, якими регламентовані інші вимоги, ніж ті, що встановлені в ТУ, до ТУ вносяться відповідні зміни.

Нашими постійними клієнтами в цьому сегменті роботи ДП «Львівстандартметрологія» є: ПрАТ «Компанія Ензим», ПрАТ «Самбірський приладобудівний завод «Омега», ПрАТ НВО «Термоприлад», ТзОВ «Родинна ковбаска», ТзОВ «Бейкер-Україна», ТзОВ «ВЕНОЛ ТРЕЙД», ТзОВ «Віденська кава», ПрАТ «Картонно-паперова компанія», ТзОВ «ГРИФ ФОНД», ТОВ «СВІСС КРОНО», ПрАТ «ЛАКМА», ТзОВ «ВКФ «Пліт», ТзОВ «Торговий дім «Остов Бардс», ПП «Лінія», ПП «Терра-Пак», ТзОВ «Техніка для бізнесу», ТзОВ СП «Росан Пак» та інші.

За детальнішою інформацією щодо підбору стандартів на продукцію і послуги звертайтеся:

м. Львів, вул. Князя Романа, 38, кабінет 307.

Телефон: (032) 261-61-77.

E-mail: fond.semesta@gmail.com.

З питань перевірки та доопрацювання технічних умов та змін до них звертайтеся:

м. Львів, вул. Князя Романа, 38, кабінет 313.

Телефон: (032) 261-61-77.

E-mail: tusemesta@gmail.com.

Напишіть нам