Новини

До уваги виробників харчової продукції!

В Україні останнім часом ринок напівфабрикатів все більше розширюється, з’являються нові бренди, що намагаються виділитися серед інших, і така конкуренція лише підвищує якість продукту.
Також набирає обертів кейтерингове обслуговування  ─ ресторан за спеціальними замовленнями забезпечує замовнику приготування і доставку готової продукції ресторанного господарства, а також ресторанне обслуговування святкового заходу з наданням різних сервісних послуг.
Для якісного обслуговування споживачів виробникам напівфабрикатів та підприємствам ресторанного господарства необхідно потурбуватися про повний пакет документів, які необхідні для виготовлення харчової продукції, а саме:
- нормативний документ на продукцію (національний стандарт і(або) технічні умови України);
- рецептура;
- технологічна інструкція.
Нормативні документи обумовлюють органолептичні, фізико-хімічні та вимоги безпеки до продукції, а також строки придатності та умови зберігання тощо.
Фахівці ДП Львівстандартметрологія допоможуть вам підібрати нормативні документи, а у випадку їх відсутності, розробити відповідні технічні умови на вашу продукцію.

З питань співпраці звертайтесь за адресою:
м. Львів, вул. Князя Романа, 38
тел.. (032) 261-61-77
E-mail: tusemesta@gmail.com, fond.semesta@gmail.com

Співпраця з нами – гарантія якості та вимога часу!

 

Напишіть нам