Новини

До уваги виробників та споживачів цукру!

В Україні 01 листопада 2023 року набув чинності новий національний стандарт ДСТУ 4623:2023 «Цукор. Технічні умови».

Цей стандарт поширюється на цукор — харчовий продукт, який являє собою очищену і кристалізовану сахарозу у вигляді окремих кристалів (кристалічний цукор) або окремих кусків(пресований цукор).

Цукор призначено для реалізації через роздрібну торговельну мережу, використання в системіресторанного господарства та для промислового перероблення в різних галузях харчової промисловості (кондитерській, хлібопекарській, молочній, харчоконцентратній, біофармацевтичній), для виробництва лікеро-горілчаних і безалкогольних напоїв та продуктів дитячого харчування тощо.

Залежно від способу виготовлення цукор поділяють на кристалічний (екстра білий, цукорбілий, напівбілий цукор, сахарозу для шампанського), пресований та цукрову пудру.

Щодо придбання офіційної копії нормативних документів звертайтесь:

Фонд нормативних документівДП «Львівстандартметрологія»
м. Львів, вул. Князя Романа, 38, к.307,
тел. (032) 261-61-77,
E-mail:
fond.semesta@remove-this.gmail.com

Співпраця з нами – гарантія якості та вимога часу!

Напишіть нам