Новини

У Львові обговорюють системи управління безпечністю харчових продуктів та актуальні зміни законодавства галузі


2 вересня у ДП «Львівстандартметрологія» розпочала роботу міжнародна конференція «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва», яка відбувається в рамках всеукраїнського проекту «Сила якості».

З привітальним словом до доповідачів, експертів та слухачів заходу звернувся генеральний директор ДП «Львівстандартметрологія» Андрій Слюз, побажавши учасникам плідної роботи та ефективних результатів тренінгів.

Підставою для таких сподівань є те, що конференція організована на високому рівні, а в якості тренерів та експертів залучені знані в своїх галузях спеціалісти, зокрема:

- міжнародний аудитор з систем менеджменту безпеки пакувальних матеріалів та системи менеджменту ISO 22000, FSSC 22000, IFS Logistics, BRC Consumer Products, GMP + B1, ISO 9001 Сергій Чорний,

- міжнародний експерт, реалізатор проектів у Китаї, Узбекистані, Казахстані, Кореї, Тайвані, власник підприємства ТМ Райфіл (водоочищення, водопідготовка) Garry Kim,

- керівник міжнародних проектів впровадження систем очищення стічних вод ТОВ «ДІКТУМ ПРО» (системи очистки стічних вод) Антон Марцинішин,

- начальник сектору науково-дослідного відділу стандартизації харчових продуктів НДІ стандартизації ДП «УкрНДНЦ» Світлана Кохан та інші.

За результатами конференції усі слухачі отримають відповідні сертифікати.
 

Напишіть нам