Новини

Впровадження системи НАССР – запорука безпечності харчових продуктів

 

В Україні вже кілька років поспіль діють законодавчі вимоги щодо впровадження на підприємствах харчової промисловості систем управління безпечністю харчових продуктів, що базуються на концепції «Аналіз небезпечних чинниківта критичні точки контролю» (НАССР).
Системи управління безпечністю харчових продуктів базується на безумовному виконанні підприємством вимог чинних санітарних норм і правил.
Впровадження системи НАССР надає підприємствам харчової промисловості низку суттєвих переваг та допомагає офіційному інспектуванню і розвиткові міжнародної торгівлі, оскільки посилює впевненість у безпечності харчових продуктів.
Переваги впровадження системи НАССР:
•    випередження безпеки в процесі виробництва, а не інспектування кінцевого продукту;
•    застосування на всіх етапах ланцюжку – від виробництва сировини до споживання кінцевого продукту;
•    запобігання масових отруєнь неякісними продуктами;
•    підвищення довіри споживача до наданої продукції або послуги;
•    зменшення втрат, пов’язаних із відкликанням продукції, штрафними санкціями і судовими позовами.
Система НАССР може інтегруватися в загальну систему управління, достатньо органічно поєднуючись з іншими управлінськими концепціями – управління якістю (стандарти ISO 9000), управління довкіллям (стандарти ISO 14000) тощо.

Детальнішу інформацію та консультацію щодо впровадження системи НАССР можна отримати:
ДП «Львівстандартметрологія»
м. Львів, вул. Княза Романа, 38
тел. (032) 261-61-83

Співпраця з нами - гарантія якості та вимога часу!

 

Напишіть нам