До уваги керівників виробництв харчової продукції
та закладів ресторанного господарства!
ДП «Львівстандартметрологія»
організовує семінар-навчання
на тему: «Система НАССР на виробництві харчової продукції та
в закладах ресторанного господарста»
Місце проведення:
м. Львів, вул.Князя Романа, 38 , актова зала (3-й поверх)
Дата проведення: 20 червня о 10:00 год.
ПІД ЧАС СЕМІНАРУ БУДУТЬ РОЗГЛЯДАТИСЯ ТАКІ ПИТАННЯ:
- Вимоги законодавства до системи НАССР.
- Програми-передумови, що забезпечують результативне впровадження НАССР.
- Основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів.
- Плюси і мінуси системи НАССР.
Після закінчення семінару всі учасники отримають сертифікат з переліком вивчених тем.
ДЛЯ УЧАСТІ В СЕМІНАРІ ЗАПРОШУЮТЬСЯ:
- керівники виробництв харчової продукції та закладів ресторанного господарства;
- фахівці з якості, безпечності;
- співробітники підприємств, відповідальних за розробку і впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР.
УМОВИ УЧАСТІ У СЕМІНАРІ
Вартість участі в семінарі одного учасника складає 1980,0 грн з ПДВ.
Для оформлення документів на семінар необхідно у термін до 10.06.2019 заповнити та відправити заявкуна електронну пошту: O.Ilnytska@ gmail.com
За детальнішою інформацією звертатися:
відділ оцінки відповідності та якості
ДП «Львівстандартметрологія»,
тел. (032) 261-61-83, 098 41 61 061.
Заявка на участь у семінарі (ЗАВАНТАЖИТИ)