Новини підприємства

Запрошуємо до участі в Програмі підтримки бізнесу на Львівщині!

 

ДП “Львівстандартметрологія” успішно пройшло процедуру прекваліфікації з метою участі в Програмі підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану, в межах якої з 10 червня 2022 року запрацювала програма ваучерної підтримки мікро- та малих підприємств на проведення робіт з оцінки відповідності та сертифікації продукції, послуг та систем управління.

Програма реалізується Львівською обласною військовою адміністрацією з метою підтримки вітчизняного бізнесу, забезпечення його інноваційного розвитку, збереження стратегічно важливих виробництв та робочих місць, а також надання допомоги в релокації підприємств з тих регіонів України, де ведуться активні бойові дії. Нею передбачається надання вищевказаним категоріям підприємств права на отримання безповоротної фінансової допомоги в розмірі 70 відсотків коштів, витрачених ними на отримання послуг, які надаються нашою організацію. Обсяг безповоротної фінансової допомоги становить не більше 80 тис. грн, та може надаватись один раз одному суб’єкту господарської діяльності.

Для отримання ваучерів в ДП "Львівстандартметрологія" може звернутися будь-який суб’єкт господарювання, який відповідає таким вимогам:

1) підпадає під визначення суб’єкта мікро- та малого підприємництва згідно з положеннями Господарського кодексу України;
2) працює в межах всіх видів діяльності згідно із КВЕД 2010, крім тих, які підлягають ліцензуванню; 
3) має зареєстроване місцезнаходження на території Львівської області;
4) виробляє фізичний продукт (самостійно або із залученням підрядних організацій, але є власниками прав інтелектуальної власності) або надає сервіси з високою доданою вартістю.

Запрошуємо підприємства Львівщини прийняти участь в даній програмі підтримки бізнесу та скористатись можливістю в цей нелегкий час отримати допомогу держави, спрямовану на подальший розвиток бізнесу в нашому регіоні.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся:

Відділ оцінки відповідності і якості ДП «Львівстандартметрологія»

м. Львів, вул. Князя Романа, 38, каб. 303

тел: (067) 670-83-52; (032) 261-40-44

e-mail: inettabs@gmail.com.

Співпраця з нами - гарантія якості та вимога часу!

Напишіть нам