Новини підприємства

Випробування засобів електричного захисту – запорука безпеки Ваших працівників

 

Відповідно до вимог «Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів», що затверджені Наказом № 258 Міністерства палива та енергетики України, ізоляція електричного устаткування та засоби електричного захисту підлягають випробуванню дією високої напруги змінного та постійного струму.
 
Такі випробування здійснюються за допомогою відповідних випробувальних високовольтних установок, вихідна напруга яких повинна бути нормована, відома та не перевищувати  встановлені  похибки.

ДП «Львівстандартметрологія» проводить контроль метрологічних характеристик випробувального обладнання з метою визначення їх відповідності нормованим значенням, наведеним у нормативно-технічній документації, та встановлення придатності обладнання до експлуатації. Такий контроль здійснюється не рідше, ніж один раз на рік.

З початку 2021 року  фахівцями  ДП «Львівстандартметрологія» було проведено контроль метрологічних характеристик 35 одиниць високовольтних випробувальних установок різного призначення для підприємств Львова та області. Зокрема: ЛМКП «Львівводоканал», ЛМКП «Львівтеплоенерго», НЕК «Укренерго», НПК «Галичина», ПрАТ «Львівобленерго» та ін.

Нагадуємо власникам високовольтних випробувальних установок, які здійснюють випробування ізоляції електричного устаткування та засобів електричного захисту, про своєчасність контролю їх метрологічних характеристик та пропонуємо наші послуги:

Відділ обслуговування замовників ДП «Львівстандартметрологія»,
м. Львів, вул. Князя Романа, 38, к.111,
тел. (032) 261-69-44; 067-672-30-75,
е mail: oz.lvivstandard@gmail.com.

Або:

Відділ повірки та калібрування ЗВТ електричних величин ДП «Львівстандартметрологія»,
м. Львів, вул. Метрологічна, 12,
тел.(032) 237-14-09,
е-mail: electro31v@gmail.com.

Напишіть нам